Kapros zöldbableves húsgombócokkal

2011-10-19

sponsored links


Ma én következem: a nap jelentõs részét a SPAR konyhájában töltöm, természetesen fõzéssel. A Spar Chef nyereményjátékban februárig kéthetente más gasztroblogger fõz öt hozzávaló felhasználásával, melyeknek szerepelniük kell a versenyzõk által beküldött receptekben is. Bodrogi Eszter (Fûszer és lélek) kezdte a sort, én pedig felkészülés közben megnéztem a vele készült videót. Persze rögtön megkívántam a zöldbabot (zöldbab krémleves volt ugyanis a menü), így ez lett a tegnap esti vacsora, de fehérbor és camembert nélkül, amúgy magyarosan. Bár a friss zöldségekbõl készült ételek önmagukban is rendkívül ízgazdagok, a zöldbablevest mégis húsgombócokkal szeretem a legjobban - most is ezzel egészítettem ki a hagyományos alapreceptet.

Ma pedig szabad pillanataitokban gondoljatok rám, mert nem biztos, hogy maradéktalanul élvezni fogom a programot. Hogy mit fõzök, maradjon meglepetés: október 27-én meglátjátok!

Hozzávalók: ...

Folytats a blogon ... ketcicakonyhaja.blog.hu/2011/10/19/ka...

sponsored links

Keres?s