Kapros - túrós zöldspárga paradicsommal és mozzarellával
sponsored links
"Anya -Mit ebédeltetek apánál?
Marci -Rántottát.
Anya -A rántotta nem rendes ebéd.
Marci -Dehogynem, nagyon hosszú ideig készül!"
Nagyjából ennyi a kisöcsém fogalma a normális ebédrõl. De kérdem én, tényleg így van?
Mert való igaz, vannak ételek,amikre rá kell szánni az idõt. Most konkrétan egy sem jut eszembe, de mentségemre legyen mondva, nem nagyon szoktam ilyeneket készíteni. Vagy várjunk csak, mégis van egy: a muszaka! (Bár ez sem saját tapasztalat, csak mindenhol ilyeneket olvastam. Most vagy õk unják el hamar, vagy én bírom sokáig, vagy tényleg hosszú. Majd a padlizsánszezonban kiderül. :D )
De véleményem szerint semmivel sem rosszabbak azok, amiket pikkpakk össze lehet dobni. (Én szerintem csak ilyenen élek.)
Bár kinek mi a pikkpakk... elég szubjektív mûfaj. Aki mekis kaján nõtt fel annak egy kenyeret megkenni is hosszú. Hát még egy rántotta :D. (Anyu ne akadj ki, nem Marcira gondoltam.)
Hozzávalók 1 adaghoz:
2-3 db pufirizs
10 dkg túró
1 szál újhagyma ...