Kapros rókagomba rántott nektarinnal

2012-07-22

sponsored links


Hozzávalók:
Két magba-váló nagyméretû, keményebb nektarin.
Sûrû palacsinta tészta a panírozáshoz. (Liszt, tej, tojás)

20 dkg. rókagomba
1 fej hagyma
Tejszín, tejfel, apróra vágott kapor a mártáshoz.

A rókagombát apróra tépkedjük.
A hagymát felaprítjuk, kevés zsiradékon megfonnyasztjuk, rádobjuk a megtisztított rókagombát, megsózzuk, fedõ alatt pároljuk 10 percig (vizet nem kell hozzáönteni, a gombában lévõ nedvesség éppen elegendõ a pároláshoz.).
A tejfelt, és a tejszínt hozzákeverjük a rókagombához, megszórjuk ...

Folytats a blogon ... kozosgomba.blogspot.com/2012/07/kapro...

sponsored links

Keres?s