Kapros káposzta
sponsored links
A kovászos uborka szezonja beindult, lássunk egy másik nyári ízt, a kapros káposztát, ami lényegében kovászos káposzta.
Egy fej friss káposzta
kapor
só
víz
kenyér, vagy rizs, vagy krumpli
A káposztát lobogó forró vízzel leforrázom, úgy, hogy a fej káposztát egy fazékba teszem, és ráöntöm a forró vizet, majd állni hagyom.
Amint kézmelegre hûlt, óvatosan leszedem a káposzta leveleit, vigyázva, hogy ne törjön repedjen a levél. A leveleket ketté hajtom, hogy lapos legyen, és egy nagy üvegbe teszem, kaprot teszek közé, elég sokat, felöntöm meleg sós vízzel és a ...
Egy fej friss káposzta
kapor
só
víz
kenyér, vagy rizs, vagy krumpli
A káposztát lobogó forró vízzel leforrázom, úgy, hogy a fej káposztát egy fazékba teszem, és ráöntöm a forró vizet, majd állni hagyom.
Amint kézmelegre hûlt, óvatosan leszedem a káposzta leveleit, vigyázva, hogy ne törjön repedjen a levél. A leveleket ketté hajtom, hogy lapos legyen, és egy nagy üvegbe teszem, kaprot teszek közé, elég sokat, felöntöm meleg sós vízzel és a ...