Kapros-juhtúrós saláta

2012-04-18

sponsored links


A labodát mindaddig nem ismertem, amíg Otti salátátájában meg nem láttam. Tulajdonképpen a spenótfélék családjába tartozik, nyersen salátába, vagy fõzelékként, levesként is fogyaszthatjuk. Ízre semleges, így nem is értem, miért ajánlotta nekem a piaci néni, hogy tegyem csorbába :)
Minden esetre, ha íze miatt nem is, látvány szempontjából megéri használni szerintem, ráadásul egészséges, tápláló növény. Akárcsak ez a saláta is, amihez felhasználtam.

Hozzávalók:
  • 6-8 salátalevél
  • 6-8 labodalevél
  • 2 szál újhagyma
  • 10-15 dkg csirkemell
  • 1 szelet teljes kiörlésû kenyér
  • 1 evõkanál kókuszzsír (vagy olívaolaj) ...

Folytats a blogon ... gergelyne.blogspot.com/2012/04/kapros...

sponsored links

Keres?s