Kapros harcsapaprikás
sponsored links
A tegnap posztolt túrós csuszára érkezett kommentek alapján a hozzászólók nagy része ezt az ételt kristálycukorral szereti ? hogy bors kell-e hozzá, arról megoszlanak a vélemények. Nos, nem tudok nekik ellent mondani: én töpörtyûvel és cukorral együtt szoktam enni. Kivéve, ha készül hozzá valami más is ? például harcsapaprikás. Most egy kicsit szõrös szívû voltam, és külön raktam fel a két receptet, de igazság szerint együtt készült, és így is került elfogyasztásra.
Hozzávalók:
- 600 g harcsafilé
- 5 evõkanál szalonnazsír
- 1 fej vöröshagyma apróra vágva
- 1 kávéskanál õrölt, édes pirospaprika
- ? kávéskanál õrölt fekete bors, só
- 2 deci tejföl
- 1 evõkanál kukoricaliszt
- 1 evõkanál apróra vágott kapor ...