Kapros hajtogatott

2012-07-05

sponsored links



Nem tudom, nálatok mennyire népszerû a kapor, de mi amikor csak lehet, tartunk itthon belõle 1-2 csokrot, mert remekül lehet salátát, omlettet, levest, fõzeléket, kenyérféléket, sõt aprósüteményeket is ízesíteni vele.

Egy ideje elõszeretettel búvárkodom anyukám régi szakácskönyvében, amiben remek régi receptek vannak, ott találtam egy szuper kapros hajtogatott tésztát, amit meg is sütöttem, és olyan finom lett, hogy úgy döntöttem, a kedvéért megszakítom a "görög hetet"... Igaz, eredetileg zsírral készült, de én olívaolajat használtam és tökéletes lett, szóval ennyit szerintem reformáljunk rajta!

Kapros hajtogatott péksütemény

Hozzávalók: 3 dl víz, 1 kávéskanál cukor, 2 teáskanál só, 0.5 dl olaj, 50 dkg liszt, 1 csomag ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/blogspot/LYSO...

sponsored links

Keres?s