Kapros fokhagymás tejfölös stangli
sponsored links
Mostanában nem mondhatnám, hogy túl gyakran bekapcsoltam volna a sütõt. A kerti növények nõnek, érnek egyszerûen csodálatosak. A kapor, amibõl szerintem óriási mennyiséget szárítottam, fagyasztottam az idén, a második ültetésbõl most pompázik igazán. Ezt nagyon jól teszi, mert jó barátságban vagyunk.Levesek, fõzelékek, saláták, túrós desszertek kiváló kísérõje, a savanyított uborkát elképzelni sem tudnám nélküle.Szóval kaporbarátunk ismét jó szolgálatot tett ebben a stangliban.
Nagy kedvenc ez a kifli, rendszeresen sütöm. Most kipróbáltam a kencét kapros változatban is. Igazi nyári íze van. Friss és finom.
Hozzávalók: Limara kolbászos csónakjának a tésztája
1 kis pohár joghurt(140gr)
kb.2 dl tej(nekem sok volt)
1 tojás
0,5 dl olaj
2 tk.só
40 dkg liszt
10 dkg graham liszt
2 ek. burgonyapehely ...
kb.2 dl tej(nekem sok volt)
1 tojás
0,5 dl olaj
2 tk.só
40 dkg liszt
10 dkg graham liszt
2 ek. burgonyapehely ...