Kapribogyós tonhalkrém
sponsored links
Pikáns szendvicskrém, a sós lében eltett tonhalat tormával, csemegeuborkával és kapribogyóval ízesítettem. Pirítóssal finom, és nem mellesleg szénhidrátszegény kence. Sok sikert hozzá!
Hozzávalók:
- 10 dkg sós lében eltett tonhal (konzerv)
- 3 teáskanál reszelt, ecetes torma
- 2-3 kisebb csemegeuborka
- 2 teáskanál kapribogyó
- 1 dl tejföl
- só, õrölt bors
- A tonhalat lecsepegtettem, villával enyhén áttörtem.
- A csemegeuborkát és a kapribogyót szintén lecsepegtettem, az uborkát apró kockákra vágtam.
- A tonhalhoz adtam a tormát, az uborkakockákat, a kapribogyót és a tejfölt, finoman átkevertem, végül ízesítettem kevéske sóval és õrölt borssal.
- Pirítóssal kínáltam.