Kappadókiai gasztrotúra
sponsored links
2011. október 01. / Robotologist
Kb. egyszerre indítottuk blogjainkat (a Gasztrotúrákat és a Budapest-Isztambult) Donnal és feleségével, Tündével. Don a kollégám volt a munkahelyen, amit jól otthagytam. Írásaik arról szólnak, amit már hosszú évek óta rendszeresen mûvelnek - a legkülönbözõbb éttermeket próbálják ki, leginkább Magyarországon, és ha nem tévedek, leginkább Budapesten, de persze több vidéki helyet is alaposan leteszteltek már. Hosszasan számolnak be élményeikrõl, benyomásaikról és minden apró részletrõl, amivel az ember szembe kerülhet egy étteremben. Repertoárjukon a legdrágább, elit helyektõl a menüs, ebédeltetésre specializálódott vendéglõkig kb. minden megtalálható, de a színvonalat nem engedik egy jól meghatározott szint alá.
Ahogy utazgatok és tekerek, a legkülönbözõbb helyeken eszem a legkülönbözõbb dolgokat - utcai junk-food, elegáns étterem, gázfõzõ a hotelszobában - nincsenek korlátok. Sokszor gondoltam már rá, hogy "Ó, ez eszméletlen kaja volt, naonjóhely, írni kéne Donék blogjára egyet!", de ekkor a tányérok már üresek voltak, én meg, mint egy ...