Kaporszósz

2012-05-15

sponsored links


A nagy csokor frissen szedett kaporból - annak is a legszebb, legzsengébb leveleibõl isteni kaporszószt fõztem. Most nagyobb mennyiséget, hogy ne egyszeri élmény legyen, legalább két napig rá tudjak járni, mert imádom :).
Hozzávalók: 5-6 evõkanál olaj, 5 evõkanál rétes liszt, rengeteg összevágott friss kapor (legalább 6 csomag - felénk legalábbis 6-7 szálnál nincs több egy csomagban, amibõl most fõztem olyan sok volt, hogy alig bírtam összefogni, hogy összevágjam), kb. 3 dl tej (3,5-ös zsírtartalmú), 1,1 liter víz, 3/4 fehér kanál szitált ételízesítõ, 1/2 csapott fehér ...

Folytats a blogon ... hzias2.blogspot.com/2012/05/kaporszos...

sponsored links

Keres?s