Kapor télire fagyasztva, szárítva és üvegben

2014-05-25

sponsored links

Kaprot én csak az ordás palacsintába szoktam tenni és a tökfõzelékbe. Ezen kívül más ételhez nem használom. Így három lehetõségem van a kaprot tartósítani.



Van egy adag lefagyasztva. Megmostam a kaprot, hagytam lecsepegni és utána zacskóba téve lefagyasztottam. Ezt lehet a palacsintába is tenni.


A másik lehetõség a szárítás. Van egy tasakban egy kis adag szárított kaprom, bár így nem õrzi meg annyira az aromáját. 


A másik lehetõség a kapor üvegben. Megmostam a kaprot, hagytam lecsepegni, majd sóval rétegezve üvegbe tettem. Ez jó lesz majd a tökfõzelékbe és már eleve sós, így nem kell majd sózni a tököt.

Folytats a blogon ... legyunkeszsegesek.blogspot.com/2014/0...

sponsored links

Keres?s