Kandírozott sárgarépa
sponsored links
Uhh ? hát ez nagyon finom! Én nem szeretem a sárgarépát, csak nyersen, de ez kifejezetten ízlik. Elég nehéz abbahagyni ?
Csak hogy a répát be csak a szokásos formájában együk húsvétkor ?
Hozzávalók:
1 csésze cukor
2 csésze víz
2 ek méz
30 dkg sárgarépa
diónyi gyömbér (ezt én kihagytam)
Elkészítés:
A répát feldaraboljuk gyufányi vastagságúra (ha srégen vágjuk, hosszabb szeleteket kapunk).
A cukrot a mézzel és a vízzel feltesszük fõni, ha forrásban van, akkor beledobjuk a répát és addig fõzzük, amíg áttetszõen pirosak lesznek a répák (20-30 perc), ezután leszûrjük és sütõpapíron hagyjuk száradni.
Lehet krémekbe, fagyiba keverni, gyümölcskenyérbe tenni ?
Konyhalál Facebook oldal itt
Gyere nyomozni, sütni és sütis krimiket nyerni, játékleírás: itt!
Forrás: http://www.ritakonyhaja.hu/etlap/koretek/3148-kandirozott-sargarepa-recept-.html
Hasonló bejegyzések:
Kandírozott narancshéj
Csokis pöfeteg kandírozott narancshéj töltelékkel
Kandírozott kedvesem torta byGabi ? vendégpost a SAD-ra
A kandírozott répa a Kiskegyed Recepttárban + díjak
Répából nyúl? ? egészséges sárgarépás bonbon