Kandírozott ibolya - tojás nélkül, és ibolyaporcukor

2012-04-13

sponsored links


Csodaszép ez a kis virág, imádom az illatát, és még enni is lehet õket :) A múltkor a srácok kint szaladgáltak a kertben, én meg közben kicsit lelegeltem a ibolyákat ... khm :) De azért nem rögtön a hasamba jutottak, hanem itthon fazékba ugrottak, onnan az alufóliára, végül a kávédarálóba. Így lett belõlük ibolyaporcukor! Sajnos nem lett sok belõle, mert nagyon csalóka ez a kis növény, lent azt hittem, hogy óóóó, rengeteget szedtem, aztán a kandírozás után kiderült, hogy mégsem... összeestek, összementek, eltûntek  :(
Nyam-nyam oldalán olvashattok a rózsaporcukorról, innen jött az ihlet, próbáljátok ki azt is! Fogadjátok szeretettel az én ...

Folytats a blogon ... kamrapolc.blogspot.com/2012/04/kandir...

sponsored links

Keres?s