Kamion torta

2011-12-01

sponsored links


Annyira izgi volt a mai nap! Legszívesebben már most errõl írnék - de titoktartási kötelezettségem van. Egyébként sztoriban és izgalomban ennek a tortának az elkészítése is bõvelkedett - csak így szinte egy héttel késõbb már kevésbé vagyok az események hatása alatt. Egy hete volt, de azóta annyi minden történt, mintha eg hónapja lett volna.
Kezdem is szépen sorjában. Az úgy kezdõdött, hogy közöltem önmagammal, idén már egyetlen darab tortát nem vállalok, senkinek, bárki bármit is talál ki, akkor sem. A következõ napon persze legalább három ismerõsöm keresett és bár tanúsítottam némi határozatlanságot, ez mégsem bizonyult elegendõnek. Aztán mesélték, hogy mire gondoltak és mi az elképzelés és nálam ilyenkor felgyullad valami lámpa, eldördül a startpisztoly és a fantáziám már nyargal is. Persze egyedül önmagammal versenyzek - így a viszonyok eléggé kiegyenlítettek. Mivel a saját "trénerem" is én vagyok, kíméletlenül sorjáznak a kritikák is - de ezekbõl elég sokat is tanulok.
Amikor Gyöngyi keresett, akkor a kulcsszó a kamion volt, na ott már éreztem, hogy képtelen lennék nemet mondani. Bár tudtam, hogy az a hétvége elég zsúfolt és zûrös, de gondoltam, ezt akkor is kihagyhatatlan. Sok-sok telefonbeszélgetés követte még ezt, amikor a kamion alakú torta kulcsszavakon kívül elhangzott, hogy negyven fõre számoljak, meg jöttek a konkrétumok, hogy milyen színû, mi van ráírva, ráfestve, milyen típusú, milyen a kereke. Nagyon örültem volna, ha egy fotón is ...

Folytats a blogon ... homoktorta.blogspot.com/2011/12/kamio...

sponsored links

Keres?s