Kalifa álma

2011-10-31

sponsored links


Gondolkodtam milyen nevet adjak neki,aztán e mellett döntöttem.Én találtam ki az egészet,így nekem is kellett megkeresztelnem.
Készült ma még más finomság is,de majd csak apránként,hagyok holnapra,s utánra is.Az állapotom nem hogy jobb lenne,még rosszabb,de a fõzéssel kikapcsoltam egy idõre.Fél órája ültem le reggel óta.Holnap vendégeink lesznek,nem nálunk,hanem anyumnál,s így én is sütögettem.Olyan vendégek jönnek,akik egy évben egyszer látogatnak el a családunkhoz,de most rendhagyó találkozás lesz,mert általam eddig még nem látott rokonokat is hoznak magukkal.Együtt megyünk ki a temetõbe,s utána ebéd és gondolom beszélgetés kifulladásig.Én megpróbálok majd takarékon mûködni,ha kibírom,szorítsatok,hogy legyen hangom!

Ma még készítettem Mákos pozsonyi táskát-mert Zsuzsim apukája mák rajongó,s a tavalyi mákos linzerem is nagy siker volt.Kb. 1 hete pedig Birsalmasajtot készítettem,s egy Birsalmasajt tortát állítottam össze még ma pár perc alatt-majd meglátjátok a napokban!Beszámoló a holnapi napról is lesz majd!

Igazán egyedi lett ez az étel is,sokszínû,akárcsak én.

Kalifa álma

Hozzávalók 2 fõre: ...

Folytats a blogon ... krisztakonyhja.blogspot.com/2011/10/k...

sponsored links

Keres?s