Kakukktojás
sponsored links
Na, vajon melyik az?
Mikor megláttam, tudtam, hogy egy olyan forrócsokiból, ami egy szivardobozhoz hasonló fémcsõben van, muszáj lesz vennem. Sokkal praktikusabb és sokkal elegánsabb, mintha sima zacskókban árulnák, és többször és hosszabban lehet használni, mint a kalapács alakra vagy kanálra dermesztett fajtákat. Sõt, jegyzem meg csendben, akár újra is lehet tölteni.
Még az édesnapokon tettem szert erre a dobozra, és emlékszem, hogy nagyon sok fajta volt. Mivel arra gondoltam, hogy a forrócsokit inkább illattal, mint plusz ízzel dobjuk fel, tonkababosat választottam. Eddig csak szagolgattam, mint egy nagy becsben tartott mini szilárd parfüm-morzsalékot, de a gyógyulásom felgyorsítása érdekében úgy döntöttem, hogy benyalok ebbõl ma este egy nagy adagnyit.
Ha van, amihez nagy reményeket fûztem azon a téren, hogy érzek végre valamit, az nem a csoki, hanem a tonkabab volt. Bejött. Magáról az illatról már áradoztam, hát ugyanolyan. Azért igyekezzünk ne túl közelrõl szippantgatni, nehogy ...