Kakukkfüves vaddisznó tekercs és Erdélyi konyha találkozó
sponsored links
Ma egy hete, feb. 1-3 között, 3 csodás napot töltöttem az Ivói Honor Villában az Erdélyi Konyhás lányokkal. Szakmai találkozó volt, ahol vadhúsból készítettünk ételeket, sokat fotóztunk, beszélgettünk és különlegességeket ettünk. Nagyon jól éreztem magamat, jó baráti társaság alakult ki és ezúton is köszönöm hogy részese lehetek az Erdélyi Konyha szerkesztõségének. Minderrõl a szobatársnõm, Kati is írt itt elolvashatjátok.
A társaság egy részével meglátogattam az Ivói vadasparkot, ahol a csodaszép Hargitai táj mellett szarvasokat, muflonokat láthattam. Errõl a kollégám, Török Zoltán részletesen beszámol itt .
Két ételt készítettem, az alábbi volt az egyik.
Kakukkfüves vaddisznó tekercs
Hozzávalók: 70 dkg vaddisznó comb, 15 dkg vaddisznó sonka, 10 dkg füstölt mangalica szalonna, 20 dkg erdei ...