Kakukkfüves vadas

2011-12-11

sponsored links


Bármennyire is hihetetlen még sosem készítettem vagy ettem vadast  EDDIG  és ez itt mostantól teljesen meg fog változni, mert az egyik kedvencem lesz az biztos.
Nem tudom az okát miért nem kóstoltam még sosem a vadast, hiszen férjem egyik nagy kedvence, de valahogy a 10 év alatt úgy alakult, hogy én nem készítettem neki, viszont amikor a szüleihez utaztunk és jött a kérdés, hogy mit ennél kisfiam egybõl jött rá a válasz is VADAST!, tehát olyan nagyon nem szenvedett a hiányában mielõtt valaki sajnálkozni kezdene. Általában többféle étel készült eme látogatásainkkor és a vadas nálam itt is mindig kimaradt.
Most viszont rászántam magam az elkészítésre, mert nem volt semmi amit különösebben ettem vagy kipróbáltam volna, tehát épp nem a családomat vetettem alá a kísérletezési kedvemnek, de amikor megkérdeztem életem párját mit enne egybõl jött a válasz VADAST, de úgysem csinálsz, de most csak azért is nekiálltam, beleástam magam a net gasztrobugyraiba és összeállítottam egy nekem tetszõ receptet. Az eredmény pedig a szakértõ szerint élete eddigi legjobb vadasa lett.  Ez hatalmas dicséret volt, mert úgy készítettem, hogy semmiféle elõízlelési alapom nem volt, szóval örülök és ezentúl a vadas az itthoni étlap rendszeres szereplõje lesz.

1 kg sertéscomb
1 fehérrépa
1 sárgarépa
1 szelet zeller
1 vöröshagyma ...

Folytats a blogon ... krisztinakonyhaja.blogspot.com/2011/1...

sponsored links

Keres?s