Kakukkfüves karalábé

2014-06-27

sponsored links

Hogy ez a történet honnan is indult?
Van valahol, a nagy magyar pusztaságban
(tényleg a puszta szélén :)
egy csodás kis benzinkút
(nem is kicsi! :), van étterme is
-Tõlük már nem elõször ötletelek
és ígérem, nem is utoljára :)-,
 ahonnan a lent említett pár csoda is ered!
(ez a csúcs!)
És mennyi finomság van még ott! :)))
Hozzávalók:
-3-4 db karalábé
-tengeri só
-darált bors
-extra szûz olívaolaj
-friss kakukkfû
A sütõt elõmelegítem 180 fokra.
A karalábét megfosztom a burkolatától,
centis szeletekre vágom, sózom, borsozom,
majd tepsibe téve meglocsolom olívaolajjal
és megszórom a kakukkfûvel
(jó bõven :).
A tepsit (és annak tartalmát :) légkeveréssel
20-25 percig sütöm.
És csak azért várok, hogy egy kicsit hûljön,
mert különben szerte és szét égetném
az egész képemet!
Ja, a recept két fõre szól
(a Királylány még mindig nyaral)
(szigorúan friss ciabattával esszük! :)
-én meg még ki is tunkolom
a tepsibõl a maradványt!!!
Szóval, ismét megvan egy vacsora
(nem is akármilyen!)
-amihez "tûz" is szükségeltetett! :)))





Folytats a blogon ... csontnelkul.blogspot.com/2014/06/kaku...

sponsored links

Keres?s