Kakukkfüves borecetben eltett fokhagyma
sponsored links
Egy hét technikai szünetet tartottunk, minden szempontból: se konyha, se fõzés, se notebook, se net. Nomád élet, pizza rendelés és alvás az étkezõben a matracokon... Kedden ugyanis ellepték a lakást a festõk és péntek délutánig csak gletteltek, festettek, tapétáztak. Még jó, hogy az idõjárás csúcs kegyes volt hozzánk, nem tudom, hogy hol húztuk volna meg magunkat, ha szakadt volna az esõ. Most már nagyjából a helyén van minden, de azért még pár napom rá fog menni. Persze vétek lenne kihagyni ilyenkor a nagy lomtalanítást, most, hogy amúgy is minden dobozban volt. Egy ilyen összepakolós festés majdnem felér egy költözéssel. Már csak a szekrényekbõl kellett volna zsákokba behajigálni a cuccokat és mehettünk is volna. :).
A recept pedig a Tokaji Borecet Manufaktúra termékeivel való ismerkedés elsõ szösszenete: még két hete nagyon zsenge, szinte fej nélküli fokhagymákat kaptam a piacon. Gondoltam, hogy...