KAKUKKFÜVES CSIRKEMELL SALÁTÁVAL

2012-06-06

sponsored links


Az Anyukámtól úgy tanultam, hogy a csirkemell sokkal omlósabb, szaftosabb lesz sütés után, ha egy éjszkára tejbe áztatom, amibe elõzõleg fokhagymát (fokhagymakrémet, de akkor nem kell só), egy kis sót vagy vegetát teszek... és ez így is van.
Svédországban erre nem volt szükség, mert ott  tökéletes volt a sült csirkemell mindenféle hókusz-pókusz nélkül is, hiába na.... svéd minõség.
Cipruson meg azt tanultam, hogy egy kis olajba vagy joghurtba pácoljuk egy éjszakára.
Én most az olajos megoldást választottam, igaz nem egy éjszkára, csak pár órára és egy kis kakukkfüvel és füstöltsóval ízesítve.  És nem kellett hogy ússzon az olajban, elvégre nem a mennyiség a fontos...
Panasz nem érkezett!:-))

KAKUKKFÜVES CSIRKEMELL SALÁTÁVAL


30 dkg csirkemell
2 ek olívaolaj ...

Folytats a blogon ... latsiakonyhaja.blogspot.com/2012/06/k...

sponsored links

Keres?s