Kakaós vagy mogyorókrémes csiga másképp

2011-11-09

sponsored links

75 dkg finom liszt, 2 cs por élesztõ, 5 tojás sárgája, 20 dkg margarin (14 dkg kókusz zsír), 10 dkg cukor, tej.
Töltelék: mogyoró krém,
kakaó+cukor
vaj +cukor+ vaníliás cukor
Kelt tésztát készítünk, annyi tejjel hogy egy rugalmas tésztát kapjunk, robot géppel egyszerûbb!
A tésztát kétszeresére kelesztjük, majd tégla lapokat nyújtunk belõle. Megkenjük mogyoró krémmel (kakaóval és cukorral- vajjal és cukorral) és feltekerjük, ujjnyi vastag darabokat vágunk belõle és szilikonos tepsibe helyezzük, 170 fokos sütõben megsütjük.
Amikor már majdnem kész kivesszük a sütõbõl és meleg cukros tejjel meglocsoljuk és még ...

Folytats a blogon ... giudittakonyha.blogspot.com/2011/11/k...

sponsored links

Keres?s