Kaka?s kevert k?rt?vel. Kicsit di?t?s
sponsored links
Hozz?val?k:
2 eg?sz toj?s
5 dkg 1:4 ?des?t? vagy ennek megfelel? cukor, de akkor nem di?t?s
6 ml olaj
1/4 liter tej
4 dkg kaka?
2 ev?kan?l rum
12 dkg teljes ki?rl?s? liszt
12 dkg finomliszt
1 s?t?por
5 dkg 1:4 ?des?t? vagy ennek megfelel? cukor, de akkor nem di?t?s
6 ml olaj
1/4 liter tej
4 dkg kaka?
2 ev?kan?l rum
12 dkg teljes ki?rl?s? liszt
12 dkg finomliszt
1 s?t?por
...........
4 k?rte
f?l t?bla ?tcsoki
1 ev?kan?l olaj
Elk?sz?t?s:
A k?rt?ket megh?mozzuk, lev?gjuk a talpukat, hogy meg?lljanak, ?s citromos v?zben feltessz?k f?ni addig, am?g a h?st? k?nnyen belemegy. Lecs?p?gtetj?k, f?lretessz?k.
Elk?sz?t?s:
A k?rt?ket megh?mozzuk, lev?gjuk a talpukat, hogy meg?lljanak, ?s citromos v?zben feltessz?k f?ni addig, am?g a h?st? k?nnyen belemegy. Lecs?p?gtetj?k, f?lretessz?k.
A sz?raz anyagokat a sz?razzal, majd a foly?konyakat (a rum n?lk?l) k?l?n a robotg?p kever??stj?ben vagy egy t?lban ?sszekeverj?k. A foly?konyhoz adagoljuk a sz?razat, j?l kidolgozzuk, ?s a legv?g?n adjuk hozz? a rumot.
Egy kis keny?rs?t?- vagy kal?csform?t kib?lel?nk s?t?pap?rral, bele?ntj?k a massz?t, elhelyezz?k benne a k?rt?ket, ?s 200 fokra el?meleg?tett s?t?be toljuk. 10 perc m?lva m?rs?kelj?k a h?fokot, ?s t?pr?b?ig s?tj?k. R?cson hagyjuk kih?lni, ?s szeletekre v?gva fogyasztjuk. Ha t?l nagyok a k?rt?k, akkor lehet, hogy meg kell t?masztani a kih?l?sig a s?tem?nyt, nehogy kid?ljenek a k?rt?k.
Egy kis keny?rs?t?- vagy kal?csform?t kib?lel?nk s?t?pap?rral, bele?ntj?k a massz?t, elhelyezz?k benne a k?rt?ket, ?s 200 fokra el?meleg?tett s?t?be toljuk. 10 perc m?lva m?rs?kelj?k a h?fokot, ?s t?pr?b?ig s?tj?k. R?cson hagyjuk kih?lni, ?s szeletekre v?gva fogyasztjuk. Ha t?l nagyok a k?rt?k, akkor lehet, hogy meg kell t?masztani a kih?l?sig a s?tem?nyt, nehogy kid?ljenek a k?rt?k.
Mivel nagy h?zagok lettek a k?rt?k mellett, egy kis olvasztott csokival seg?tettem elt?ntetni.