Kagylós bab saláta
sponsored links
Tegnap, amikor a garnélarákot vásároltam, rám kacsintott egy doboz mirelit kék kagyló. Szépen megpucolva, elõfõzve. Gondoltam majd csak kitalálok belõle valami érdekességet.
Igy született meg egy finom saláta.
Hozzávalók: 1 bab konzerv, 15 dkg mirelit kagyló, fél citrom leve, kis csokor petrezselyemzöld, chilli olaj, vagy egy csipõs paprika kimagolva és apróra vágva, só.
A babot lecsorgattam, egy tálba öntöttem. Hozzátettem a kagylót. Tegnap félretettem egy pár garnélarákot, azt is beletettem. Belecsorgattam fél citrom levét, apróra vágtam a petrezselyemzöldet, meglocsoltam chilli olajjal. Sóztam.
Nagyon kellemes ize van!!! És ugye az egyszerû is lehet nagyszerû?.
Igy született meg egy finom saláta.
Hozzávalók: 1 bab konzerv, 15 dkg mirelit kagyló, fél citrom leve, kis csokor petrezselyemzöld, chilli olaj, vagy egy csipõs paprika kimagolva és apróra vágva, só.
A babot lecsorgattam, egy tálba öntöttem. Hozzátettem a kagylót. Tegnap félretettem egy pár garnélarákot, azt is beletettem. Belecsorgattam fél citrom levét, apróra vágtam a petrezselyemzöldet, meglocsoltam chilli olajjal. Sóztam.
Nagyon kellemes ize van!!! És ugye az egyszerû is lehet nagyszerû?.