Kacsából készült kolbász és hurka

2015-02-16

sponsored links



Még régebben
jött egy ötletem, hogy kacsából készítenék kolbászt és hurkát. A boltban szembe találtam magam a sózott béllel, ami feltétlen kelléke e hurkatöltésnek, így a kocka el volt vetve. Korán reggel kimentem a piacra, ahol vásároltam pecsenye kacsamellet és pecsenye kacsamájat. Kezdõdött a maraton.

Már évekkel ezelõtt vásároltam egy kinyomó pisztolyt, amivel a burkolók a szilikon szigetelõt nyomják a megfelelõ helyre, - de én kolbásztöltõnek vettem. Na ezt nem tudtam, hogy hova pakolhattam a költözés során, így jobb híján egy canolli sütõ formát hívtam segítségül.

Hozzávalók: 

Kolbász:
  • 30 dkg bõrös kacsamell
  • 1 tk só
  • 1 kk bors
  • 1 nagy csipet szegfûbors ...

Folytats a blogon ... evinenikulinariskalandozasai.blogspot...

sponsored links

Keres?s