Kacsából készült kolbász és hurka
sponsored links
Még régebben jött egy ötletem, hogy kacsából készítenék kolbászt és hurkát. A boltban szembe találtam magam a sózott béllel, ami feltétlen kelléke e hurkatöltésnek, így a kocka el volt vetve. Korán reggel kimentem a piacra, ahol vásároltam pecsenye kacsamellet és pecsenye kacsamájat. Kezdõdött a maraton.
Már évekkel ezelõtt vásároltam egy kinyomó pisztolyt, amivel a burkolók a szilikon szigetelõt nyomják a megfelelõ helyre, - de én kolbásztöltõnek vettem. Na ezt nem tudtam, hogy hova pakolhattam a költözés során, így jobb híján egy canolli sütõ formát hívtam segítségül.
Hozzávalók:
Kolbász:
- 30 dkg bõrös kacsamell
- 1 tk só
- 1 kk bors
- 1 nagy csipet szegfûbors ...