Kacsasült

2013-03-11

sponsored links


Készítettem már kacsasültet, többnyire combok ropják táncukat nálunk.
A minap azonban a piacon kedvenc csirkésemnél az elõttem vásárló kacsaszárnytövet kért. Nosza körbenéztem és láss csodát jobbra lent ott is voltak. Olyan kis helyes dobverõ formák.
Mivel Z szereti a szárnyat és a kacsát is, így bekockáztattam egy adagot.

A kacsadarabokat megtisztítottam és megmostam, majd jól bezöldségelt vízben (házi ételízesítõ, sárgarépa, fehérrépa, zellerzöld, só) megfõztem.

A puha kacsadarabok bacon-tekerést kaptak, majd irány a sütõ.

Legközelebb, mert lesz legközelebb, kimarad a baconköntös - a saját bõrében sütöm meg a kacsát. Így is finom volt, de a bõre nem pirult meg ... és pedig a saját káromon ...

Folytats a blogon ... muskatlibufe.blogspot.com/2013/03/kac...

sponsored links

Keres?s