Kacsasült

2011-11-04

sponsored links


Csak olyankor irigylem a nagyvárosban lakókat, amikor kedvem szottyan valami különlegesebb húst vásárolni, s nem találok még a nagy bevásárló központokban sem olyan húst, amilyenre éppen fáj a fogam. Mert nálunk a "csakazértsemíromleanevét" bevásárló központokban sem lehet például kacsa-, libahúst venni - legalábbis, amikor kerestem, soha nem volt. Érthetõ, mennyire megörültem, amikor a kis piac melletti "csirkeboltban", megláttam, hogy kacsacombot árulnak. Mivel aranyárban volt, és nálam sem volt túl sok pénz, két combot vettem, ami a lányommal kettõnknek elég volt egy fejedelmi vacsorához. Végül, hárman ettünk belõle, mert betoppant Rozi is, az ügyes, talpraesett, kicsi barátosném - hárman is jóllaktunk belõle. Mivel nem akartam túlkomplikálni, a legegyszerûbb fûszereket használtam, így is mesés lett.


Hozzávalók: személyenként 1 kacsacomb, só, bors, paprika, fokhagymapor (vagy zúzott fokhagyma), kakukkfû ...

Folytats a blogon ... fakanalforgato.blogspot.com/2011/11/k...

sponsored links

Keres?s