Kacsaszárnytõ kétféle körettel

2012-06-25

sponsored links


Elkészítése

A kacsaszárnytövekrõl levágjuk a bõrt és tepertõnek kisütjük. A kacsazsírt is tegyük el, mert ha másra nem, paprikás, zsíros kenyérre "felhasználható". :)
A kacsaszárnytöveket sóval, borssal, szárnyas fûszerrel fûszerezzük, hõálló edénybe tesszük és a tetejére fokhagymát karikázunk. (Zúzott fokhagymával is bedörzsölhetjük.)
Öntünk alá egy kevés vizet és sütõben megsütjük. Nálam 200 °C-on sült alufóliával lefedve kb. 75 percet, majd további 10 percig alufólia nélkül.
Köret rizs és párolt mexikói zöldségkeverék volt, de krumplipüré is illik hozzá friss salátával.

Hozzávalók:
4 kacsaszárnytõ
só, bors
szárnyas fûszer ...

Folytats a blogon ... izutazas.blogspot.com/2012/06/kacsasz...

sponsored links

Keres?s