Kacsaragu

2011-07-27

sponsored links


A hétvégén kacsamellbõl készítettem ragut. Korábban nem jutott ez eszembe soha, most a bazsalikom és a lustaság volt az oka. Érdekes, hogy nem csak én vezettem be ezt az újítást, mármint a kacsamell ledarálását, pedig nem beszéltünk össze! A fejemben szinte szóról-szóra megvol már az a mondat, amit most látom, hogy Eszter tegnap épp leírt: Végre elmondhatom, hogy a piacon kapható hatalmas kacsamellek (egy pár simán lehet egy kiló belõlük), amik eddig ehetetlen griffmadár mellnek tûntek a szememben, igenis jók valamire: darált húsnak - abból pedig sok mindent lehet készíteni: fasírtot, hamburgert, ragult, kolbászt.

Kacsaragu fahéj illatú bazsalikommal

A kacsamell ledarálásához két dolog vezetett: a biopiacon négy féle bazsalikomot vettem szombaton. A további bevásárlást ehhez igazítottam: olyasmiket vettem, amit egy-egy bazsalikomfajtához jól el tudtam képzelni. A fahéj illatúhoz valami ...

Folytats a blogon ... www.lilafuge.hu/2011/07/kacsaragu.html

sponsored links

Keres?s