Kacsamájas hasé ahogy az a Stahl magazinban meg van írva
sponsored links
Tudom, hogy a kép alapján úgy néz ki, mintha nem tudtam volna elszakadni a karácsonyi hangulattól, a valóság sajnos ennél sokkal prózaibb. Iszonyú lustaság lett úrrá rajtam karácsony óta a bloggal kapcsolatban. Ez elõször abban nyilvánult meg, hogy bár lefotóztam, amit késztettem, de nem írtam meg hozzá a postot, majd tovább romlott a helyzet, és már le se fotóztam konyhai kalandjaim végeredményét, és úgy látszik, hogy a lejtõn nincs megállás, mert januárra eljutottam odáig, hogy már nem is nagyon fõzök. Egy gasztroblog esetében könnyen belátható, hogy ez nem sok jót jelent. Az azonban, hogy nem dokumentáltam már egy ideje, hogy miket is eszünk nem jelenti azt, hogy ez más módon nem hagyott nyomot az életünkben. A karácsony során néhány meglepetés plussz kilóval is megajándékozott az élet, így a közeljövõben nem tervezem ínycsiklandó finomságok készítését. Remélem így is kitartotok velem, és ti is beéritek a visszaemlékezõs receptsorozatommal, míg én egy fonnyadt salátalevelet rágcsikálok...
Ami már rég nincs a kamrában:
50 dkg leveles tészta
15 dkg birsalmasajt
2 ek vaj
10 dkg bacon
30 dkg kacsamáj
2 tk morzsolt majoránna ...