Kacsamáj sütõtökös- mascarpones raguval

2011-10-29

sponsored links


Elõzmények:
Az esti Barátok közt nézések közben( :)  többek között általában receptes könyveket vagy újságokat olvasok.Muszáj egyszerre több dolgot  is csinálnom, én ilyen vagyok. Ilyenkor születnek a legjobb ötletek is.Kezembe akadt a négy évvel ezelõtti N.L.K. egyik száma,ahol megtetszett egy étel.Kicsit változtattam rajta, csirkemáj helyett kacsamájat vettem-persze pecsenyekacsamájat,  nem pedig a több ezer forintos kacsamájat.A pecsenyekacsamájnak kilója 980Ft.Azért ez mégis csak baráti ár.
Nagyon szeretjük a májat, akármilyen állaté is volt elõzõleg.

Tegnap már beharangoztam a kollégáknak,hogy sütõtökös mascarpones ételt fogok készíteni,így hát be is mentem a Lidl-be,ahol most akciós  a mascarpone,vettem is párat. ( Ajánlom mindenkinek!) Nemrég készült a el a Tiramisu is,amit csokival kidekoráltam,holnap fel is teszem majd.

A kacsamájas ragut is elkészítettem,ennek a receptje következik most.Az eredeti receptben szalonna is van írva,de én még látni sem bírom,így vettem Fekete erdei sonkát -szintén akciós áron.Sütõtök szerencsére még akad itthon bõven,s mivel ...

Folytats a blogon ... krisztakonyhja.blogspot.com/2011/10/k...

sponsored links

Keres?s