Kacsamáj másként

2012-05-12

sponsored links


Úgy adódott, hogy a minap sikerült majdnem egy kiló kacsamájat vennem - eléggé ritkán lehet mifelénk ilyesmit vásárolni, s amikor van, akkor aranyárban árulják. Ez most valamitõl még elfogadható áron volt, amin csodálkoztam is kicsit, de miután tanulmányoztam a címkéjét, ami semmi gyanúsat nem tartalmazott a lejárati idõre, meg egyéb furcsaságokra vonatkozóan, és az ismerõs elárusító nõ is biztosított róla, hogy kóstolták, nagyon finom, hát megvettem. Útban hazafelé végig azon morfondíroztam, hogy a szokványostól eltérõ módon kellene ezt elkészíteni, ha már ilyen olcsón sikerült megvenni. Gondoltam, megadom a módját, elvégre nem kerül minden nap kacsamáj az asztalra nálunk. Igen ám, de hogyan? Mert a korombéli háziasszonyoknak már megvannak a jól bejáratott receptjei... Mivel semmi egetrengetõ ötlet nem jutott eszembe, gondoltam "megguglizom", lássuk a "legjobb barát", milyen ötlettel szolgál. Így hát, beírtam a keresõbe "kacsamáj másként" és láss csodát, ezt a receptet dobta ki mindjárt elsõre. Mivel tetszett a fûszerezése és egyszerûnek találtam az elkészítési módozatát, tovább nem is keresgéltem. Annyit variáltam rajta, hogy kihagytam belõle a petrezselyemzöldet, mert épp nem volt friss belõle itthon, illetve nem párolt zöldséggel, hanem puliszkával és ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/blogspot/DXGM...

sponsored links

Keres?s