Kacsamelles saláta
sponsored links
Hozzávalók (2 személy számára): 2 maréknyi vegyes saláta, 10 koktélparadicsom, 10 zöld, mag nélküli olívabogyó, 10 dkg sült kacsamell (maradék sült ), 5 dkg feta sajt, fél avokádó, 2 teáskanál friss csíra, só, kevés olívaolaj, 2 ? 3 teáskanál citromlé.
Elkészítése: A salátát egy tálba helyezzük, hozzáadjuk a karikára vágott koktélparadicsomot, olívabogyót, a csíkokra szeletelt kacsamellet, az elmorzsolt fetát, alaposan összeforgatjuk. Tálaláskor sózzuk, meglocsoljuk az olívaolaj és citromlé keverékével, tetejére helyezzük a harmónika alakúra vágott avokádót, megszórjuk a csírával.
Megjegyzés: Maradék sült kacsamell helyett sült csirkemellett vagy bármilyen apróra vágott maradék sült húst használhatunk. A feta sajtot telemeára is cserélhetjük.