Kacsamell steak extra sebess?ggel
sponsored links
Fiam kedvence. Faxni nincs. S?t?si id? fontos.
A kacsamell b?r?t irdaljuk be, b?r?s oldal?t s?zzuk, m?sik fel?t s?zzuk-borsozzuk.
Serpeny?ben b?r?s fel?vel kezdj?k a s?t?st -saj?t zs?rj?ban s?l meg, plusz olaj/zs?r nem kell! 3-5 perc. Megford?tjuk, h?sos oldala is 3-5 perc. K?zben a h?s mell? rozmaring ?gat is tehet?nk.
Megy a kacsamell ezut?n a s?t?be, 150 fokos el?meleg?tett s?t?ben s?l:
-ros? : 12 perc
-m?dium / well done: 15-20 perc, tov?bb ne, mert kisz?rad a h?s!
Ut?na pihentetj?k (fontos), majd szeletekre v?gjuk.
Ennyi! Most ?pp Mautner Zs?fi steak burgony?j?t k?sz?tettem hozz? h?zilag, mindj?rt mutatom.