Kacsacombok narancsos mártásban

2013-11-11

sponsored links


Az idén a szüleim kacsákat is neveltek, amelyeket mostanában kezdett vágni édesanyám, hát meg kell mondanom, nekem sokkal jobban ízlik , mint a csirkehús, pedig azt is szeretem, de ez valahogy sokkal, de sokkal különlegesebb. Narancsmártással pedig egyenesen mennyei.

Hozzávalók(2 személyre): 4 kacsacomb, 2 narancs, 1, 5 dl fehérbor, 1 dl tejföl, 1 evõkanál liszt, só, bors, kevés olaj.
Elkészítése: A combokat megmossuk, alaposan sózzuk, borsozzuk, a felforrósított olajon fehéredésig sütjük. Ezután áttesszük egy tûzálló tálba, ráöntjük a forró olajat, hozzáöntjük a fél dl bort, az egyik ...

Folytats a blogon ... makacskakonyhaja.blogspot.com/2013/11...

sponsored links

Keres?s