Kacsacomb vele sült almával

2012-06-01

sponsored links


Ha hús és gyümölcs párosításáról beszélünk, nálam csak az alma jöhet szóba. Viszont az irdatlan mennyiségben fõleg, ha szárnyasról és azon belül combról van szó. A másik jó hír, hogy diéta mellett a köret szerepét is kitölti, valamint édeskés ízével egyben a desszertet is :)))

Fejenként egy kacsacomb - fejenként min egy nagyobb alma - húsfûszer (most nem variáltam, sima sült csirke fûszert használtam - 1,5 dl bor
Tényleg, a fûszerezésnél ne szégyelljünk kész fûszert használni, ezzel is megkönnyíteni életünket. Irdaljuk be a bõrét, dörzsöljük át a fûszerrel, majd húsosabb (bõrõs) felével fektessük egy kikent tepsibe. Öntsük rá a bort, fedjük le és pároljuk készre. Amikor megpuhult vegyük le a tetõt és hagyjuk sülni, majd fordítsuk meg és süssük ropogósra a bõrõs részét is. Ennél a fordításánál adjuk hozzá a kicsumázott és négy részt vágott almát. Azért csak most, hogy ne ...

Folytats a blogon ... kiskonyham.blogspot.com/2012/06/kacsa...

sponsored links

Keres?s