KACSACOMB EPERSZÓSSZAL

2012-05-01

sponsored links



A kacsacombokat a bõrös felükön beírdaltam, sóval, frissen törött borssal beszórtam és az írdalt felükkel lefelé tepsibe tettem. 
Lefedve ropogósra sütöttem, egyszer megfordítottam. Nem szükséges hozzá semmilyen folyadék, a combok megfelelõ mennyiségû zsírt engednek, abban tökéletesen megpirulnak a húsdarabok. 
A maradék zsírt majd lehûtve friss kenyérrel fogom enni, zöldhagymával.

20 dkg epret 2,5 dl vízzel és egy kanál cukorral pár percig fõztem.
Egy púpozott 
 kiskanál lisztet diónyi forró vajban megfuttattam, ráöntöttem egy dl eperkompótlevet és alaposan ...

Folytats a blogon ... kisildi.blogspot.com/2012/05/kacsacom...

sponsored links

Keres?s