Kacsa és pesto

2013-07-27

sponsored links

DSC_3060s.jpg

Bizony, nem egy szokványos párosítás. Én mégis ezzel kísérleteztem és mondhatom, érdemes volt.

Nemrég érdekes kihívás elé állítottam magam. Négy héten keresztül, hetente 4-4 alapanyag megadásával kellett valami különlegeset kreálnom. Elõbb-utóbb mindet megmutatom, de a - szerintem -  legjobban sikerülttel kezdeném. A felhasználandó alapanyagok szélesmetélt, olajbogyó, aszalt paradicsom és mozzarella volt. Más biztos valami tésztaételt kreált volna, de én most inkább csak köretként gondoltam az olaszul tagliatelle-nek hívott metéltre. Pont kaptam szépséges kacsacombot (ami az egyik kedvenc húsfélém), az aszalt paradicsomból pedig életemben elõször (de biztos nem utoljára) vörös pesto-t készítettem. A sima bazsalikomos fajta rég kedvencem volt, de ez.....! Valami isteni, abbahagyhatatlan. 

Mediterrán kacsacomb vöröspesto-s szélesmetélttel

Hozzávalók 4 fõre:

 6 db közepes kacsacomb

30 dkg zöld olajbogyó

2 fej hagyma ...


Folytats a blogon ... atetovaltlanykonyhaja.blog.hu/2013/07...

sponsored links

Keres?s