K?m?nyes karajszelet
sponsored links
Ism?t csod?s h?s?rut kaptam A s?f h?sboltja ?s pecseny?se-t?l, m?gpedig b?r?s karajt. Pillanatok alatt, szakszer?en
fel is szeletelt?k, ?gy nekem m?r itthon azt sem kellett. Nagyon egyszer? m?don k?sz?lt el ?s hozz? egy klasszikust k?n?ltam, amit ?ltal?ban
nem k?retk?nt szolg?lnak fel, hanem f??telk?nt. De igaz?n illett a kett? egym?shoz, ?rdemes kipr?b?lni ?s ha In?rcson j?rtok,
az ?zletbe is n?zzetek be, hisz csod?s port?k?val v?rj?k a kedves v?s?rl?kat.
*5 b?r?s karajszelet
*1 tk s?
*1 tk fokhagymagranul?tum
*1/2 kk ?r?lt fekete bors
*2 tk ?r?lt k?m?nymag
*1 ek mangalicazs?r
*1 nagy fej v?r?shagyma
*2 nagy gerezd fokhagyma
A h?st megmossuk, sz?razra t?r?lj?k, majd a b?r?s r?szt kakastar?jszer?en kiss? bevagdaljuk. A f?szereket ?sszekeverj?k, majd a h?s
szeletek mindk?t oldal?t bed?rzs?lj?k vele. P?r ?r?t hagyjuk pihenni, de ak?r egy eg?sz ?jszak?t is lehet. Egy zs?rral kikent tepsibe rakjuk. Mell?
tessz?k a cikkekre v?gott hagym?t ?s a fokhagym?kat. Kb f?l dl v?zzel felengedve, lefedve 1 ?r?t 180 fokon puh?tjuk. Majd az aluf?li?t elt?vol?tva
pir?tjuk. K?zben p?rszor meglocsoljuk a szaftj?val. Melegen, k?poszt?s t?szt?val k?n?ljuk.