Jön! A katasztrófa szélén....(kép nélkül)

2011-10-01

sponsored links

Tegnap belefogtam valamibe,ami igazi hungarikum és egyáltalán nem  a kedvencem.De mégis belefogtam életemben elõször.Most a katasztrófa szélén érzem magam,mert ízre biztosan jól sikerült,na de látványra!
Elõször is nincsenek profi cukrász eszközeim,jelen esetben egy olyan tortaszeletelõ,amelyen a kések lefelé lógnak és pontosan egyforma szeleteket lehet vele készíteni,amivel máris szebben néz ki a tortánk teteje.
Dobostortáról van szó.
A cukorral nagyon kell vigyázni nemcsak mert forró,de gyorsan kell vele dolgozni.Kétszer futottam neki,és még így sem vagyok megelégedve.Hiába voltam gyors,nem voltam mégsem túl gyors.Megrepedezett a cukormáz.Bezzeg ha lett volna profi tortaszeletelõm-mint ahogyan a legtöbb videóban láttam,egy pillanat lett volna ez egész és máris sikerem van.Erre volt rá pár percem,ami nagyon sok:(

A krém pedig isteni lett ízre,de állagra túl folyós szerintem,pedig jól csináltam.Az internet csapdája.Rengeteg recept kering fent és kutya legyek ha tudom melyik a jó.Az eredeti Dobostorta receptje is fent van ám videóval egybekötve,csak éppen az alapanyagok beszerzése  a problémás.Így mezei embernek marad a többi hasonló recept.Igen!A hasonló-n van a hangsúly.Ebbe a csapdába estem én is és nem vagyok megelégedve,de nagyon nem.A katasztrófa szélén állok és bosszant,hogy annyi munkát és idõt beleöltem.A lapok megsütése sem volt piskóta,mert 6 lap nem fél óra alatt készül el.És ezekkel sem vagyok ...

Folytats a blogon ... krisztakonyhja.blogspot.com/2011/10/j...

sponsored links

Keres?s