Jógakonyha a maradékból: párolt zöldségek fûszeres szószban
sponsored links
Hús, hús, hús...hess. A maradék zöldségek újrahasznosítására mindig remek ötletnek tûnik elõvenni néhány indiai vega receptet és azt ráhúzni az aktuális konyhai készletre. Néhány szem burgonya, egy nagy maroknyi kelbimbo, és ugyanannyi karfiol, fél pritamin paprika. Fûszernek garam masala, kurkuma, koriander, fokhagyma, só, bors. Káposztából gyúrt fasírt hús helyett. Köleskásávál és szilva-körte csatnival.
Párolt zöldségek fûszeres szószban
Hozzávalók: 3-4 szem burgonya, egy nagy maroknyi kelbimbó, és ugyanannyi karfiol, fél pritamin paprika, 1-1 kiskanál garam masala, kurkuma, koriander, só, bors, 1 dl tejszín
Vágjuk apróra a burgonyát, öntsük fel kevés vízzel, adjuk hozzá a megtisztított kelbimbót, a karfiolt (én fagyasztottat használtam), egy fél pritamin paprikát apró kockákra vágva. Fûszerezzük ízlés ...