Juhtúróval töltött csirkecombok
sponsored links
Hozzávalók:
4 db filézett felsõ csirkecomb
25 dkg juhtúró
10 dkg reszelt sajt
2 evõkanál tejföl
ízlés szerint: só, öröltbors
kevés olívaolaj
Elkészítése:
A csirkecombokat alaposan átmossuk és szárazra töröljük.
Kevés olajjal jól átdörzsöljük,majd sózzuk,borsozzuk.
A juhtúrót összekeverjük a tejföllel és a reszelt sajttal.
Ízlés szerint ízesítjük sóval,borssal,majd négy részre osztjuk.
A filézett csirkecombok közé töltjük.
Nem tûzzük össze,csak ráhajtjuk a comb tetejét a töltelékre.
Szorosan egymás mellé tesszük egy kiolajozott tepsibe.
Tetejét kissé meglocsoljuk olajjal és forró sütõbe téve szép pirosra sütjük.
Petrezselymes burgonyával kínáljuk.