Juhtúrós sztrapacska

2011-09-25

sponsored links


Megdöbbentõ, hogy még nem került fel a blogra, s az még inkább, hogy Anyósomnál sincs fent, pedig tõle tanultam. Sebaj, most végre itt van:) KáeMnek pénteken annyira tetszett, hogy a libamájhoz ez volt a köret, hogy kérte ma nálunk is hasonló legyen az ebéd, bár a libamájnál maradjunk a szokásos elkészítési módnál:) A sztrapacska egy nagyon finom fogás önmagában is, de köretként is remekül megállta a helyén, bár kétségtelen, hogy az elkészítésének van egy határozottan utálatos lépése...igen a krumpli pépesre reszelése:)

Juhtúrós sztrapacska
Hozzávalók:
40 dkg krumpli (CH 80,0g)
1 tojás (CH 0,6g)
só, frissen õrölt bors (CH 0,0g)
20 dkg liszt (CH 152,6g)
10 dkg juhtúró (CH 2,8g) ...

Folytats a blogon ... gumimacik.blogspot.com/2011/09/juhtur...

sponsored links

Keres?s