Juhtúrós, hagymás bagett 2

2011-11-03

sponsored links


A múltkor nagy sikert aratott családom körében a juhtúrós, hagymás bagett ezért ismétlésre került. Most azonban próbáltam a lisztekkel variálni,  tehát egy kicsit egészségesebbé enni, nagyobb részt teljes kiõrlésû lisztre felcserélni. Így még finomabb lett.  Hát lássuk az eredményt:

 Hozzávalók:

  • 90 dkg liszt ( 40 dkg teljes kiõrlésû Graham liszt, 10 dkg teljes kiõrlésû rozsliszt, 40 dkg finomliszt)
  •  3,5 dkg friss élesztõ
  •  1 kávéskanál cukor
  •  kb. 3 dl langyos víz, amennyit felvesz
  •  3 teáskanál só
  • 2 közepes lila hagyma
  • 4 evõkanál olaj + amennyit felvesz a hagyma pirítása
  • 1,5 kk õrölt kömény
  • 1,5 kk pirospaprika ...

Folytats a blogon ... ritaennielvezet.blogspot.com/2011/11/...

sponsored links

Keres?s