Juhsajtos borsós lepény
sponsored links
Elõszeretettel járok a piacra, rendszerint igyekszem onnan beszerezni a friss alapanyagokat, fõzéshez, sütéshez valót. Különösen ilyenkor imádom a piacot, amikor van választék mindenbõl. Már kapható a friss juhsajt (gomolya) ami, ha megjelenik, szinte sosem fogyunk ki belõle, annyira szeretjük. Most egy pofon egyszerû, gyors ebéd,( vagy vacsora) is készült belõle !
Hozzávalók:
- 30 dkg. leveles tészta
- 1 csokor újhagyma
- 20 dkg. zöldborsó
- 2 dl. tejföl
- 3 tojás
- 3 kanál zsemlemorzsa
- 12 dkg. juhsajt
- 1 fej lilahagyma
- só, bors, szerecsendió.
A leveles tésztát, hagytam szobahõmérsékleten kiolvadni, majd lisztezett, alaposan megsózott...