Juhsajtos borsós lepény

2011-05-26

sponsored links


Elõszeretettel járok a piacra, rendszerint igyekszem onnan beszerezni a friss alapanyagokat, fõzéshez, sütéshez valót. Különösen ilyenkor imádom a piacot, amikor van választék mindenbõl. Már kapható a friss juhsajt (gomolya) ami, ha megjelenik, szinte sosem fogyunk ki belõle, annyira szeretjük. Most egy  pofon egyszerû,  gyors ebéd,( vagy vacsora) is készült belõle !

Hozzávalók:
  • 30 dkg. leveles tészta
  • 1 csokor újhagyma
  • 20 dkg. zöldborsó
  • 2 dl. tejföl
  • 3 tojás
  • 3 kanál zsemlemorzsa
  • 12 dkg. juhsajt
  • 1 fej lilahagyma
  • só, bors, szerecsendió.
A leveles tésztát, hagytam szobahõmérsékleten kiolvadni, majd lisztezett, alaposan megsózott...

Folytats a blogon ... martyhobby.blogspot.com/2011/05/juhsa...

sponsored links

Keres?s