Judásfüle gomba, feta sajttal, pirított hagymával, tésztával

2014-05-13

sponsored links

Szeretjük a júdásfüle gombát. Egyszer egy kedves barátnõmtõl kaptam egy tasakkal szárított formában, azóta nagyon megkedveltük. Érdemes kipróbálni, fõként a gombakedvelõk számára ajánlom.

Judásfüle gomba, feta sajttal, pirított hagymával, tésztával

Hozzávalók: két marék szárított júdásfüle gomba, 1 fej hagyma, 1 sárgarépa, 1 zöld paprika, szójaszósz, kevés olaj, 5 dkg fetasajt, 1 marék pirított hagyma, bármilyen tésztaféle.

Elkészítése: A gombát beáztatjuk. A hagymát megpucoljuk, és szeletekre vágjuk. A sárgarépát meghámozzuk és lereszeljük. A paprikát megmossuk és csíkokra vágjuk.  Egy serpenyõben olajat hevítünk, beledobjuk a zöldségeket és összepirítjuk, hozzáadjuk a gombát melyet, lecsöpögtetünk elõtte és darabokra vágunk.  Átforgatjuk, majd szójaszószt öntünk hozzá, összepirítjuk a zöldségeket. A tésztát sós vízben kifõzzük és a gombás zöldséggel tálaljuk. A tetejére morzsoljuk a sajtot és megszórjuk pirított hagymával.

 


Folytats a blogon ... ottisfoz.szhblog.ro/2014/05/13/judasf...

sponsored links

Keres?s