Judásfüle gomba, feta sajttal, pirított hagymával, tésztával
sponsored links
Szeretjük a júdásfüle gombát. Egyszer egy kedves barátnõmtõl kaptam egy tasakkal szárított formában, azóta nagyon megkedveltük. Érdemes kipróbálni, fõként a gombakedvelõk számára ajánlom.
Judásfüle gomba, feta sajttal, pirított hagymával, tésztával
Hozzávalók: két marék szárított júdásfüle gomba, 1 fej hagyma, 1 sárgarépa, 1 zöld paprika, szójaszósz, kevés olaj, 5 dkg fetasajt, 1 marék pirított hagyma, bármilyen tésztaféle.
Elkészítése: A gombát beáztatjuk. A hagymát megpucoljuk, és szeletekre vágjuk. A sárgarépát meghámozzuk és lereszeljük. A paprikát megmossuk és csíkokra vágjuk. Egy serpenyõben olajat hevítünk, beledobjuk a zöldségeket és összepirítjuk, hozzáadjuk a gombát melyet, lecsöpögtetünk elõtte és darabokra vágunk. Átforgatjuk, majd szójaszószt öntünk hozzá, összepirítjuk a zöldségeket. A tésztát sós vízben kifõzzük és a gombás zöldséggel tálaljuk. A tetejére morzsoljuk a sajtot és megszórjuk pirított hagymával.