Joghurtos zöldborsó krémleves
sponsored links
A legegyszerûbb és legkevesebb alapanyagból álló fajtából.
Hozzávalók:
- fél kg zsenge zöldborsó
- 3 gerezd fokhagyma
- pici só
- 2 ek. krémes natúr joghurt
- víz
Elkészítés:
A borsót a fokhagymával egy lábasba tesszük, felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi, majd sózzuk. A borsót puhára fõzzük, a levest összeturmixoljuk, végül hozzáadjuk a joghurtot. Joghurttal és borsóhajtással díszítve tálaljuk.
Hozzávalók:
- fél kg zsenge zöldborsó
- 3 gerezd fokhagyma
- pici só
- 2 ek. krémes natúr joghurt
- víz
Elkészítés:
A borsót a fokhagymával egy lábasba tesszük, felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi, majd sózzuk. A borsót puhára fõzzük, a levest összeturmixoljuk, végül hozzáadjuk a joghurtot. Joghurttal és borsóhajtással díszítve tálaljuk.