Joghurtos-sajtos kombe pepperonival és snidlinggel
sponsored links
Tudom én, hogy Magyarországon tombol az áprilisi nyár, de nekünk itt Angliában esõ az osztályrészünk már több, mint egy hónapja. Ezért én valami melegre, laktatóra vágytam, amit nem túl sok idõ elkészíteni. Elõször kenyérlángost terveztem, de Apa elvetette az ötletet és elment dolgozni a vásárlás helyett, mondván jó lesz a sima sült krumpli is sajttal (nem tudom amúgy miért, de ez a kedvence). Gyorsnak tényleg gyors, de én ennél valamivel tartalmasabbra vágytam. Keresgélni kezdtem a neten, mégis mit lehetne ma enni, már nem is tudom pontosan kinél láttam meg elõször a kombét, az biztos, hogy a magyar gasztro-közönség Chef Vikinek köszönheti ez az egyszerû, végtelen számban variálható kelt tésztát. Mivel Viki arra buzdít, hogy nyissuk ki a hûtõt és tegyük a tésztába, amit ott találunk, na ez kapóra jött nekem, már nem is hiányzott a gomba, vásárlási probléma is megoldva. Ugyan õ tejföllel írja, nekem azonban csak görög joghurtom van itthon, így ez lett a krém alapja, találtam sajtot, meg szalámit, probléma megoldva, ma már lesz ebéd. Snidling a kertbõl van, magok nem voltak itthon, így a tetejére is sajt került.
Mivel két gyerkõc segédkezett közben, így elfelejtettem fázisfotókat készíteni, majd legközelebb pótolom. Ha nem érthetõ a leírás, akkor Viki honlapján vannak fázisfotók, amúgy sokkal egyszerûbb ám, mint elsõ hallásra-olvasásra tûnhet. Annyi volt az ...