Joghurtos padlizsán
sponsored links
Pár napja tropára ment a winchesterem.
Ilyeneken én általában somolygok magamban, ha mástól hallom, hiszen aki ért a gépéhez és normálisan használja, meg tudja elõzni, hogy kéthavonta kelljen újratelepíteni a windowst vagy hogy csak úgy kiessen a gépe bele. Ez általában így is van, de hát nem lehet mindenre felkészülni, bármily jólképzett is legyen az ember...
Na hát a technika sokat emlegetett ördöge kinevette a gõgömet és jól kitolt velem, igenis tönkretette a vinyómat, kiégett rajta valami kör. Kampec dolóresz, szevasztavasz. Tegnap voltunk újat venni, és hazafelé beugrottuk egy török kajáldába. (ahol én folyton frusztráltnak érzem magam mert ha nem menüt vagy gyrost kér az ember akkor végig kell nézni a kajákat, ugyebár. és a túllelkelsült kiszolgálószemélyzet folytonos kérdésére válaszul ha "köszönöm, egy pillanat és választok" érkezik, akkor fintorgással kevert bájmosolyok kereszttüzében lámpalázasan nézegeti az ember a töltött padlizsánt meg a báránygombócot és mégannyira se tudja, mit akarjon, mint azelõtt)
Szóval joghurtos padlizsánt kértem pitával (amit, bár nem számolták fel, külön kellett kérni), ami bazifinom volt. egy darabig. mert utána elkezdtem érezni, hogy bizony ezt olajban sütötték, sültkrumpliízûben, szottyosban, és hát nem olívaolaj az, ami olyan szép sárgásan-zöldesen-kívánatosan a joghurt színén csillog, hanem alpári sütõolaj, de jó sok. Na ekkor elment a kedvem a dolgotól és otthagytam. Késõbb igen sajnáltam már, de akkor nem tudtam mást tenni... így ma elkészítettem itthon. Sokkal jobb lett! Sokkalsokkal. de tényleg!
long story short: TÖRÖK JOGHURTOS PADLIZSÁN
- 1 nagy doboz joghurt (150 ft)
- fél kg padlizsán (300 ft) ...